Voetbal 1ste provinciale 

Sp. Kampenhout 2 - FC Borght-Humbeek 0

Beide toppers waren bereid om nog eens alles uit de kast te halen. Zo kwam de eerste mogelijkheid al vlug voor de bezoekers langs Krikez die echter rakelings naast de paal besloot. Aan de overzijde noteerden we exact hetzelfde scenario voor Maxim Put. Bezoeker Amisi knalde daarna op zijn beurt voorlangs.

Vijf minuten na rust viel het dubbeltje langs de kant van nieuwbakken kampioen Kampenhout toen opportunist Put een terugspeelbal slim onderschepte en vervolgens de aarzelende doelman Verleysen te grazen nam. Voor Borght miste Krikez even later een uitgelezen kans op de gelijkmaker. Waarna er een penalty werd gefloten voor een fout op de doorgebroken Amisi bij Borght maar die schoot zelf vanop de stip te zwak in de handen van doelman Billast. Vlak erna werd bij de bezoekers de ingevallen Moyson nog van het veld gestuurd. In de slotminuut verdubbelde Heyvaert alsnog de score nadat hij eerst behendig de doelman had omspeeld.(lvk)

SCHEIDSRECHTER: Ben Torbeyns.

DOELPUNTEN:  49’ Put 1-0, 90’ Heyvaert 2-0.

SPORTING KAMPENHOUT: Billast, Van Grunderbeek (59’ Er), Heyvaert, Put, Ansoms (89’ Noah Janssens), Desmet, Delhaisse (72’ Vanhamel), Maxime Jansens, Avetisov, De Smidt, Jonckheere.

FC BORGHT-HUMBEEK: Verleysen, Adrien, Seminerio, Shehu, Krikez (67’ Moyson), Benhamman (71’ Moyson), Hendrickx, Amisi, Piret (‘73 Laureys), Kanana, Robberechts (55’ Olbrechts). 

GELE KAARTEN:  Vangrunderbeek, Heyvaert, Ansoms, Adrien, Kanana.

RODE KAART:  Moyson.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio