PODCAST. Onze Sterren - Luik-Bastenaken-Luik: “Dylan Teuns en Yves Lampaert zoeken elkaar op om te keuvelen over tractoren en de boerenstiel”

Dylan Teuns zag geen sterretjes op de Muur van Hoei, wel de Notre-Dame die hem zegende met een schitterende overwinning. Wie goed is in de Waalse Pijl, is goed in Luik-Bastenaken-Luik, dus blikken wij met onze Alejandro Valverde, Hugo Coorevits, en Jan-Pieter De Vlieger vooruit naar La Doyenne vanop de Muur van Hoei. Wout van Aert heeft zeker nog iets in zijn tank, al zal hij niet uitpakken zoals Frank Vandenbroucke in 1999. VDB gebood Hugo Coorevits toen het huisnummer 256 in zijn notitieboekje te schrijven, de plaats op Saint-Nicolas waar hij zou demarreren.

Michael Van Damme

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Voorjaar 2022’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik weer naar de weg. Voor elke topkoers blikken zij vooruit in “Onze Sterren”, na elke topkoers blikken ze terug “Vanuit de Perszaal”. En dat laatste mag u letterlijk nemen.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Podcast De Koers is van ons

Video

Keuze van de redactie