Prachtige beelden: AA Gent-kapitein Vadis Odjidja viert bekertriomf met zijn dochtertje

Vadis Odjidja trapte geen beslissende penalty in de gewonnen bekerfinale van AA Gent tegen Anderlecht, zijn ex-club. De kapitein van de Buffalo’s werd in de 69ste minuut vervangen. Maar dat maakte de vreugde er niet minder groot op. Vadis zocht en vond zijn oudste dochtertje Céanna (5) in de tribunes. Wat volgde, was een kus aan papa.

Vincent Van Genechten

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Droom die uitkomt”

De 33-jarige middenvelder verloor in 2019 de finale van de Beker van België met AA Gent tegen toenmalige tweedeklasser KV Mechelen, maar versloeg nu RSC Anderlecht. “Ik heb geprobeerd niet te veel aan die finale te denken”, zei Odjidja na de bekertriomf.

Gent won op strafschoppen, nadat beide teams in 120 minuten niet raak troffen. “We wisten dat we defensief sterk stonden, maar in een finale kan alles en wordt het kleinste foutje afgestraft”, verklaarde de Gentse captain op het persmoment nadien. “We moesten gefocust blijven. Het was een hele gesloten wedstrijd zonder grote kansen, ik denk dat wij uiteindelijk de beste mogelijkheden kregen.”

“Ik speelde als 5-jarig jongetje bij Gent en voetbalde nadien zowat overal. Toen ik terugkwam was dat om prijzen te pakken. Gelukkig is die verloren finale nu doorgespoeld. Het is een droom die uitkomt om de Beker in de lucht te steken.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer