Antwerp schept duidelijkheid over Ritchie De Laet: verdediger kampt met darmprobleem

 ©  BELGA

Ritchie De Laet is al sinds de stadsderby een groot vraagteken bij Antwerp. Nu is ook duidelijk waarom precies: de 33-jarige verdediger kampt met een darmprobleem. Daardoor miste hij al meerdere trainingen en wedstrijden, en mogelijk zullen er nog volgen.

Michiel Verheirstraeten

“Ritchie heeft de voorbije weken enkele onderzoeken ondergaan waaruit blijkt dat hij een darmprobleem heeft. Dat probleem is onder controle maar kan af en toe voor zeer vervelende hinder zorgen. Daardoor is het vaak pas kort van tevoren duidelijk of spelen/trainen mogelijk is. De medische staf van RAFC volgt alles van zeer nabij op en bepaalt dag per dag het individueel en/of collectief programma”, laat Antwerp weten via de clubwebsite.

“Ritchie zal wellicht nog trainingen en wedstrijden missen maar samen met de medische staf doet hij er alles aan om zijn ploeg van dienst te kunnen zijn in de Champions’ play-offs. Spoedig herstel, Ritchie!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Ritchie De Laet

Video

Keuze van de redactie