Marco Borsato ook niet welkom op reünie van ‘Sergio over de grens’

Sergio Herman (51) verzamelt zijn troepen een laatste keer voor een reünie van Sergio over de grens. Zijn reisgezellen van de voorbije weken komen samen voor een dag kokkerellen en herinneringen ophalen. Marco Borsato (55), wiens aflevering werd geschrapt, tekent niet present.

VTM besloot de uitzending met de Nederlandse zanger niet te tonen nadat Borsato genoemd werd in het #MeToo-schandaal rond The voice of Holland. Daarin zou hij als coach jonge en minderjarige deelneemsters betast hebben. Om “de sereniteit op te zoeken” liet VTM de aflevering vallen en werd meteen die met Axel Daeseleire als gast getoond. Ook op de reünie wordt Borsato logischerwijze geweerd. Zijn wel aanwezig, naast Daeseleire: Kürt Rogiers, Ella Leyers, Regi Penxten, Jeroen Meus en Wim Lybaert. De Nederlandse actrice Anna Drijver is er niet bij.

LEES OOK. Kürt Rogiers over chronische kanker van zijn vader: “Je ouders zien aftakelen, is heftig”

LEES OOK. Ella Leyers over liefdesleven: “Een relatie is zoals Mario Bros. Je krijgt drie levens, maar die heb je ook nodig als het moeilijk wordt”

LEES OOK. Sergio Herman neemt Jeroen Meus mee op emotionele trip waarbij ook ziekte van overleden broer aan bod komt: “Zwaar kruis om te dragen”

Sergio over de grens

VTM, 21.40 uur (dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen