STVV-CEO spreekt zich uit over incidenten na match tegen Charleroi: “Betreurenswaardig”

 

 ©  BELGA

Takayuki Tateishi, de Japanse CEO van voetbalclub Sint-Truiden, heeft zaterdag in een communiqué gereageerd op de incidenten die zich vrijdagavond na de verloren thuiswedstrijd tegen Charleroi (0-1) voordeden.

Bron: BELGA

Na affluiten lieten de Truiense fans hun onvrede blijken, waarop verdediger Junior Pius en assistent-trainer Dennis Schmitt de confrontatie opzochten. Zowel Pius als Schmitt reageerden met handgebaren en eerstgenoemde deed er nog een fluim bovenop.

 “In de nasleep van de gebeurtenissen van gisterenavond, wil ik de tijd nemen om hierop in te gaan en me te verontschuldigen namens de club. De confrontaties zijn betreurenswaardig. De spanningen die tijdens de wedstrijd werden opgebouwd, bereikten op een ongelukkige manier een hoogtepunt”, aldus Tateishi.

 

 ©  JEFFREY GAENS

“Hoewel we het motief van Junior en Dennis begrijpen, keuren we de manier waarop zeker niet goed. Ze verontschuldigen zich ten opzichte van de STVV-supporters voor hun gedrag van gisterenavond”, sprak de CEO in een poging om de brokken te lijmen.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over STVV

Video

Keuze van de redactie