F1-icoon David Coulthard verlaat Belgische vrouw voor Zweeds model: “Ze zijn al een jaar uit elkaar”

 

 ©  BELGA

David Coulthard is niet langer samen met zijn Belgische vrouw Karen Minier. Het Schotse F1-icoon date momenteel een Zweeds model, zo lezen we in de Britse pers.

Vincent Van Genechten

Coulthard (50) en Minier (48), ex-pitreporter voor de Franse zender TF1, leerden elkaar beter kennen tijdens de Grand Prix van Francorchamps in 2005. Ze hebben samen een zoon, Dayton, die geboren werd in 2008. Vijf jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Het was de eerste keer dat toen 35-jarige Coulthard, notoir playboy, die stap waagde. “Ik dacht al dat mijn leven een aaneenschakeling van korte relaties zou worden”, liet Coulthard in de Britse pers weten. “Voor het eerst in mijn leven ben ik bij iemand wiens vertrouwen ik niet wil verliezen. Dat was me in het verleden nog nooit overkomen. Als je samenleeft met een vrouw die steeds ja knikt, is er geen bal aan. Er moeten wat moeilijkheden overwonnen worden om het interessant te maken.”

LEES OOK. Nieuw toekomstig toptalent voor België? Voormalig Formule 1-rijder deelt foto van kartende zoon

 

 ©  REUTERS

 

 ©  EPA

Maar de Schot zei na zijn huwelijk ook het volgende. “Karen en ik zijn getrouwd omdat we samen een kind hebben. We zijn nu al tien jaar samen en zijn getrouwd in het gemeentehuis van Monaco. Ik wil hier niet de niet-romantische ziel uithangen, het was nu niet bepaald de beste dag van mijn leven. Aan de andere kant… Toen ik de school aan de lijn kreeg met de boodschap dat mijn zoon zich bezeerd had, ging er een angstschok door mijn lichaam.”

Coulthard en Minier werden voor het laatste publiekelijk gezien op Wimbledon in 2019. De gewezen F1-piloot zou nu al een tijdje zijn trouwring niet meer dragen en werd al kussend gespot met het Zweedse model Sigrid Silversand (27).

“David en zijn vrouw zijn al een jaar uit elkaar”, lezen we in The Daily Mail. “Sigrid werd intussen al voorgesteld aan zijn familiek inclusief zijn zoon, en alles is koek en ei.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Video

Keuze van de redactie