Verzoening tussen Britney Spears (40) en jongere zus Lynn? “Ik blijf je onvoorwaardelijk graag zien”

 

 ©  Reuters

Na weken van ruziën op sociale media lijken Jamie Lynn Spears (30) en zus Britney (40) het te willen bijleggen. De Zoey 101-actrice is het beu dat de vuile was op sociale media wordt buiten gehangen. “Het strookt niet met wat we privé tegen elkaar zeggen”, schrijft ze op Instagram.

(cdh)Bron: Instagram, Twitter

De lelijke woorden vlogen de afgelopen weken heen en weer. Britney noemde Lynn zelfs “uitschot”. Uitschot dat leugens zomaar de wereld instuurt. Maar de zussen lijken eindelijk tot inzicht te zijn gekomen. De toon van hun gesprekken online is aan het veranderen. Het klinkt al iets zachter en liever dan ervoor.

Volgens de actrice heeft ze al vaak geprobeerd haar tien jaar oudere zus te bereiken. “Ik heb heel veel pogingen gedaan om je direct te spreken en dit privé af te handelen zoals zussen dat zouden moeten doen”, aldus Jamie Lynn in een post op Instagram. “Maar jij kiest ervoor om alles op een publiek platform uit te spreken. En wat er in het openbaar wordt gezegd, strookt helemaal niet met wat wij privé onder elkaar vertellen.”

 

 ©  Reuters

Ook Britney schrijft op Twitter dat ze het eigenlijk niet zo bedoelde en dat ze die “harde woorden” uitsprak omdat ze zich zo gekwetst voelde omdat er “dingen over haar verzonnen werden (...)” “Ondanks alles”, gaat ze nog verder, “blijf ik je onvoorwaardelijk graag zien.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Sinds ze niet meer onder toezicht van haar vader Jamie staat, heeft Britney al verschillende keren zwaar uitgehaald naar haar familie. Afgelopen week reageerde ze furieus op een interview dat Jamie Lynn gaf om haar autobiografische boek te promoten.

Britney vond dat Lynn haar gebruikte om extra boeken te kunnen verkopen. En dat terwijl Jamie Lynn niet kan spreken over de periode vlak voor de curatele, omdat de toen 15-jarige actrice haar in die tijd niet veel heeft gezien. Kortom: Lynn weet niet waarover ze schrijft en spreekt.

LEES OOK:

Jamie Lynn beweert dan weer dat ze er altijd alles aan heeft gedaan om haar oudere zus te helpen onder het toezicht uit te komen. In haar aan Britney gerichte post dit weekend besluit ze ietwat gelaten: “Ik wens haar het beste toe. Brit, ik ben er altijd voor je, je weet dat ik er achter de schermen altijd geweest ben.” (...) “Wat er ook komen zal, ik zal altijd van mijn grote zus houden. (...) Misschien dat het tijd wordt om deze ongezonde chaos, die mijn hele leven heeft gecontroleerd, achter ons te laten.”

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Meer over Britney Spears

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie