Precies op tijd: Hasseltse lanceert knutselbox om vakantie met je kids door te komen

Line Vanvoorden (links). 

Line Vanvoorden (links). ©  Congé Bricolé

Knutselen met je kinderen, voor veel ouders is het zuchten geblazen. En dat heeft vaak te maken met een gebrek aan inspiratie én materiaal. Daarom creëert de Hasseltse Line Vanvoorden met ‘Congé Bricolé’ knutselkoffers die je online kan bestellen: goed voor drie knutselwerkjes-zonder-stress.

 

 ©  Congé Bricolé

Even niet naar de bioscoop, gaan bowlen of het theater: dat wordt voor veel jonge ouders even improviseren deze kerstvakantie. Daar vond de Hasseltse Line Vanvoorden wat op: ze lanceert een knutselkoffer voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud, en hun (groot)ouders. De koffer bevat een geïllustreerd stappenplan, sjablonen, knutselmateriaal en tips om de vakantie creatief in te vullen. Bedenker Line Vanvoorden: “Elke schoolvakantie creëren we een andere doos. Deze keer is dat de winterknutselbox met een fotochallenge, een sensorische activiteit om zelf sneeuw te maken en een schaduwtheater, waarbij ook de verpakkingsdoos gebruikt wordt. Voor meer tips kunnen ouders en grootouders ook terecht op onze social media. Daar delen we elke week eenvoudige tips om snel creatief aan de slag te gaan met de kinderen.”

De winterbox van Congé Bricolé kan je online bestellen via de website en kost 30 euro. Al het materiaal, buiten enkele basics zoals stiften of een schaar, zit erin.

www.congebricole.com

Instagram: @congébricolé

 

 ©  Congé Bricolé

 Isabelle Ignoul

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie