Lionel Messi niet alleen ongenadig voor Club Brugge, ook zonen zien sterretjes

Lionel Messi legde een aantal schitterende bewegingen op de mat.  

Lionel Messi legde een aantal schitterende bewegingen op de mat.  ©  Instagram antonelaroccuzzo

Lionel Messi legde dinsdag met twee treffers Club Brugge over de knie (4-1), een dag later deed hij hetzelfde met zijn zonen Thiago (9), Mateo (5) and Ciro (3). Ditmaal niet op de mat in het Parc des Princes, maar die in zijn living.

Michael Van Damme

Wie dacht dat Lionel Messi zich zomaar vaderlijk laat doen tijdens een partijtje met zijn zoons heeft het mis. Op een Instagram-story van zijn echtgenote Antonela Roccuzzo is te zien hoe de zevenvoudige Gouden Bal-winnaar passeerbewegingen uit zijn kousen schudt om Thiago, Mateo and Ciro te ontwijken.

Met een lobje weet Lionel Messi te scoren. 

Met een lobje weet Lionel Messi te scoren. ©  Instagram antonelaroccuzzo

Nadat hij heeft gescoord in het geïmproviseerde doel -het ingebouwde haardvuur- nam de aanvaller van PSG de rol van doelman over. Zo zag hij hoe de zesjarige Mateo uitpakte met een stevige tackle op zijn driejarige broer Ciro.

De Messi’s postten in het verleden meermaals video’s van voetbalpartijtjes in gezinsverband. Het is het eerste vanuit hun living in Parijs.

Lionel Messi ging tijdens het partijtje met zijn zoons ook in het geïmproviseerde doel staan, een ingebouwd haardvuur, en verrichtte enkele puike reddingen.   

Lionel Messi ging tijdens het partijtje met zijn zoons ook in het geïmproviseerde doel staan, een ingebouwd haardvuur, en verrichtte enkele puike reddingen.  ©   Instagram antonelaroccuzzo

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Lionel Messi

Video

Keuze van de redactie