‘Thuis’ maakt alweer een slachtoffer én ziet actrice vertrekken naar ‘Familie’

Een aantal veranderingen in de cast van ‘Thuis’. Zo is er alweer een slachtoffer gevallen én ruilt een actrice de Eén-soap in voor ‘Familie’.

Wout Desmytere en Tom Vets

‘Thuis’ ging het weekend in met een cliffhanger. Eddy (Daan Hugaert) en Joren (Mathieu Carpentier) reden met hun camionette ergens tegen in het donker, maar reden door. Maandagavond werd Zihame (Sofia Zaifri) op de locatie van dat ongeval teruggevonden. In de gracht, bewusteloos en onderkoeld. Was zij het slachtoffer?

Ook eventjes paniek bij Peter (Geert Hunaerts). Zijn zoontje Vic was ’s ochtends nergens meer te bekennen. Het jongetje was op eigen houtje vertrokken naar De Withoeve, waar zijn mama Femke (Vanya Wellens) woont. Hij was immers bang dat Sinterklaas niet zou weten dat zijn papa intussen verhuisd is. Gelukkig werd hij opgemerkt en door enkele politieagenten, onder wie Lexi, in veiligheid gebracht.

De kleine Vic werd opgevangen door agente Lexi, een gezicht dat binnenkort uit de soap verdwijnt. 

De kleine Vic werd opgevangen door agente Lexi, een gezicht dat binnenkort uit de soap verdwijnt. ©  VRT

Diezelfde Lexi verdwijnt binnenkort trouwens uit ‘Thuis’. Actrice Belinda Voorspoels (29) stapt over naar de VTM-soap ‘Familie’. Daar zal ze deze week debuteren als Samira, de nieuwe ‘love interest’ van Benny (Roel Vanderstukken).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Thuis

Video

Keuze van de redactie