Opnames voor derde seizoen van Netflixserie Lupin begonnen

 

De opnames van het derde seizoen van de Netflixserie Lupin zijn begonnen. Dat kondigen hoofdrolspeler Omar Sy (43) en Netflix zelf aan op sociale media.

“Het voelt goed om thuis te zijn”, met die woorden kondigt Sy aan dat ze begonnen zijn met de productie van het derde seizoen van de Franse Netflixserie Lupin. De acteur zal voor de derde keer de rol van Assane Diop op zich nemen. Het personage is geïnspireerd op de ‘gentleman thief’ Arsène Lupin uit de verhalen van de Franse schrijver Maurice Leblanc.

Netflix geeft niet vaak details vrij over de kijkcijfers op het streamingsplatform, maar Lupin zou internationaal een hit zijn. Het eerste seizoen zou door meer dan 70 miljoen huishoudens bekeken zijn in de eerste 28 dagen. Daarmee is Lupin de tweede grootste internationale serie ooit op Netflix. Enkel de Koreaanse show Squid game doet het beter.

Door het succes van Lupin besloten Sy en Netflix een grotere deal aan te gaan. Sy tekende namelijk een meerjarig contract bij de streamingsdienst. Dat niet alleen als acteur, maar ook als filmmaker en producer.

Wanneer het derde seizoen van Lupin op Netflix verschijnt, is momenteel nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)

Hoofdpunten

Meer over Netflix

Video

Keuze van de redactie