Gezichtsherkenning op telefoon van kersverse wereldkampioen kickboksen werkt niet meer na “bloedbad” tegen Belg

 ©  ISOPIX

 ©  ISOPIX

 ©  ANP

1 / 3
thumbnail:  
thumbnail:  
thumbnail:  

De Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven moet de komende dagen weer ouderwets een code gebruiken om zijn telefoon te ontgrendelen. Na zijn overwinning op de Belg Jamal Ben Saddik, die tot stand kwam na een spectaculair bloedbad, loopt de regerende wereldkampioen bij de zwaargewichten rond met een gigantisch en bloederig ’ei’ onder zijn oog. En dat heeft zo zijn gevolgen...

Michiel VerheirstraetenBron: De Telegraaf

LEES OOK. Nederlander Verhoeven houdt Ben Saddik van de wereldtitel kickboksen na heuse titanenstrijd

Wanneer verslaggevers na afloop een vraag wilden stellen aan de zwaar gehavende bokser moesten ze eerst zwaaien. Door zijn dichte oog zag Verhoeven ze anders niet. Het gaf maar eens extra aan hoe toegetakeld hij was. “Of ik een telefoon met gezichtsherkenning heb? Ja, toevallig wel. Ik ga meteen proberen of het nog werkt”, aldus Verhoeven tijdens de persconferentie na afloop. Hij haalde direct zijn mobiel uit zijn zak. “Nope. ’Gezicht komt niet overeen’.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verhoeven erkende dat hij tijdens de partij behoorlijk last had gehad van de zwelling in zijn gezicht. “Had ik pijn? Ja. Je voelt elke klap, maar als vechter geef je pijnprikkels een plekje. Je schakelt ze als het ware uit.”

Verhoeven verliet zaterdag ver na middernacht het Gelredome. Hoewel de ringarts geen ernstige schade had geconstateerd, ging de kickbokser voor de zekerheid toch even langs bij een ziekenhuis voor een extra check. Ook vertelde Verhoeven van plan te zijn om langs te gaan bij een McDonald’s-filiaal. Na alle opofferingen van de afgelopen periode was het tijd voor een vette hap. “Even wat slechts eten!”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen