Drie dingen die we onthouden uit de rondleiding in het huis van Adele: “Ingekaderde kauwgom is mijn dierbaarste bezit”

 

 ©  ISOPIX

Voor modeblad Vogue opende zangeres Adele de deuren van haar riante woning in Los Angeles. Terwijl ze een rondleiding gaf, beantwoordde ze maar liefst 95 vragen van fans overal ter wereld. Wij pikten er drie opvallende antwoorden uit en geven nog even het stijladvies mee van de Britse.

Lien LammensBron: YouTube

Het huis van de Britse zangeres mag dan wel in Los Angeles staan, toch waan je je meteen op het Britse platteland. “En dat was ook de bedoeling”, zegt Adele in een twintig minuten durend filmpje. “Ik wilde het Britse platteland naar Los Angeles brengen. Ik vind het bijzonder rustgevend en knus.” Hetzelfde met haar prachtig ingerichte tuin.

Ook heeft Adele in de woonkamer een aardige collectie boeken. Onder meer het boek Drunk stoned brilliant dead van Rick Meyerowitz en Elvis and the birth of rock and roll van Robert Santelli springen in het oog. “Ik geloof dat je aan de boekenkast kan zien hoe de bewoner van het huis is”, zegt Adele. “Althans vroeger, want tegenwoordig hebben mensen amper nog boeken in huis. Ze lezen wat op hun smartphone of totaal niet meer.”

In haar woonkamer heeft de zangeres ook een opvallend kadertje staan. “James Cordon, bekend van Carpool Karaoke, weet dat ik een heel grote fan ben van Céline Dion. Toen hij met haar in de auto zat, vroeg hij Céline om haar kauwgom uit te spuwen. Hij ving de kauwgom op en liet hem inkaderen. Het was een mooi cadeau, misschien wel mijn dierbaarste bezit.”

De kleerkast van Adele kregen we helaas niet te zien, maar we onthouden wel haar tips: “Iedereen heeft een comfortabele trui nodig in zijn kast”, wat ons doet vermoeden dat de ster, gekleed in een trainingspak, er meer dan een hangen heeft. Ook over het aanbrengen van wimpers is ze formeel: “Laat iemand anders ze aanbrengen.”

Meer over Adele

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie