Zus Bart De Pauw: “Hij zal nooit meer op tv te zien zijn”

Bart De Pauw zal na zijn rechtszaak over stalking nooit meer op televisie te zien zijn. Dat zegt zijn zus Sofie in een interview met Dag Allemaal.

jvhBron: Dag Allemaal

Op de vraag of Sofie De Pauw haar broer ooit nog programma’s ziet maken, zonder zelf op het voorplan te treden, is het antwoord duidelijk: “Nee. Ze hebben Bart geraakt in zijn kern, in zijn humor. Ze hebben hem voor een stuk kapotgemaakt, ’t is niet meer mijn broer zoals ik hem kende. De sprankel in zijn ogen is uitgedoofd. Ik vond hem altijd op z’n grappigst bij ons aan de keukentafel en die momenten zijn we voorgoed kwijt. En als gevraagd wordt of De Pauw ooit nog op tv te zien zal zijn, klinkt het even stellig: “Het antwoord is duidelijk: nee. Bart komt nooit meer op televisie. Los van schuld of onschuld.”

LEES OOK. Of hij nu wordt vrijgesproken of niet: zo groot is de impact voor Bart De Pauw, de vrouwen en de samenleving (+)

Bart De Pauw stond vorige week in Mechelen terecht in een rechtszaak waarin hij beschuldigd wordt van stalking en digitale belaging. Dertien vrouwen beschuldigen de tv-maker van grensoverschrijdend gedrag, het openbaar ministerie vraagt één jaar voorwaardelijke gevangenisstraf.

Meer over Bart De Pauw

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie