Ruud Vormer keert terug in de basis bij Club Brugge tegen KV Kortrijk

 

 ©  BELGA

Ruud Vormer (33) mag vrijdagavond tegen KV Kortrijk nog eens in de basis starten bij Club Brugge. Hij vervangt Eder Balanta op het middenveld, die is nog niet terug na de interlandbreak. In de Champions League-duels tegen PSG en Leipzig en ook tegen Anderlecht moest de kapitein op de bank plaatsnemen. Het is al van 10 september tegen KV Oostende geleden dat Vormer aan de aftrap stond.

vva

LEES OOK. Drie stellingen voor Philippe Clement, die met Club Brugge aan hectische periode begint: “Spelers die denken zoals Ricca: zo hebben we er meer dan 20 nodig”

Ook Brandon Mechele krijgt nog eens zijn kans. Hij vervangt Jack Hendry in het hart van de Brugse verdediging. Hendry hervatte pas donderdag de training bij Club. Faitout Maouassa vervangt op links dan weer Sobol. Voor de 23-jarige Maoussa is het na de wedstrijd tegen Charleroi pas de tweede keer dat hij aan de wedstrijd mag beginnen. Verder zijn er geen verrassingen in de selectie. De aftrap is om 20u45.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij KV Kortrijk begint Karim Belhocine aan zijn tweede ambstermijn. De nieuwbakken opvolger van Luka Elsner kiest voor dezelfde basiself als in de laatste wedstrijd tegen Charleroi.

LEES OOK (+). Karim Belhocine begint met veel goesting aan zijn tweede ambtstermijn als coach bij Kortrijk: “KVK heeft progressie gemaakt en ik heb wat meer ervaring”

Meer over Club Brugge

Meer nieuws

Video

Keuze van de redactie