Adele onthult album dat haar door moeilijke periode sleurde: “Het was als een vriend”

Adele 

Adele ©  REUTERS

Adele heeft op sociale media de hoes onthuld van haar langverwachte nieuwe plaat. Het album ‘30’ was voor de Britse zangeres als een vriend die haar door een moeilijke periode hielp na haar scheiding, schrijft ze op Twitter.

jvhBron: Daily Mail

Adele (33) ging naar eigen zeggen door een diep dal na haar scheiding van echtgenoot Simon Konecki in april 2019. “Ik heb veel nachten huilend doorgebracht, terwijl ik rouwde om mijn relatie”, schrijft ze. “Ik werd geconfronteerd met harde waarheden. Normaal gezien vertrouw ik op routine om me veilig te voelen, maar plots bevond ik me een doolhof van innerlijke onzekerheid! Ik heb veel harde lessen over mezelf geleerd, heb nuttige dingen ontdekt. Ik heb mezelf teruggevonden, ik zou zelfs durven zeggen dat ik me in mijn leven nooit zo vredevol heb gevoeld als nu.”

“Het was de meest turbulente periode van mijn leven. Toen ik dit album schreef, was het als een vriend met een fles wijn die me opbeurde. Een wijze vriend met altijd het beste advies. En dan was er nog die wilde vriend die zei ‘Fuck it, je leeft maar één keer’.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

‘30’ van Adele verschijnt op 19 november.

Meer over Adele

Video

Keuze van de redactie