Eetfestijn Koester: u kan er nog bij in Uyttenhove

Janine en Ben: twee keer idealisme voor vzw Koester  

Janine en Ben: twee keer idealisme voor vzw Koester  © ghl

Lochristi -

Voor alles is een eerste keer, dat leest u hier de komende weken nog wel vaker. Zo ook voor het eetfestijn van vzw actiegroep Koester. Een jaarlijkse traditie, vorig jaar nog in een tent, dit keer in de gloednieuwe accommodatie in Uyttenhove. En u raadt het al: daar is heel veel plaats. Kaarten bestellen kan nog.

Schepen van Sociale Zaken Janine Stadeus (Open VLD) heeft deze dagen drie kleurtjes kaarten in haar handtas, netjes bijeengehouden door een broodelastiekje. Dan weet u dat het eetfestijn van Koester op komst is, want de schepen houdt het liefst van kaartje geven, cash betalen, dus overal waar ze komt is ze erop voorzien.

Na maandag 27 september wil ze trouwens zoetjesaan haar inschrijvingen afsluiten. U bent er nog niet bij? Dan moet u wel vlug zijn, want het is al volgende zondag 3 oktober dat u vis van de dag, of varkensgebraad Duroc d’olives met gebakken aardappeltjes of een vegetarische schotel kan naar binnen werken.

Wie Janine en haar handtas niet tegenkomt, kan overschrijven op BE 08 9734 1307 2413 met vermelding van uw keuzeschotel. Volwassenen betalen 25 euro, een kinderschotel tot 12 jaar kost 12 euro. Gewoon steunen kan ook, voor 5 euro. Net zoals elk jaar hangt er ook een fraaie tombola aan het evenement. De locatie kent u al: de gloednieuwe zaal van het Uyttenhovecomplex, Zavel 5. Tussen 12 uur en 14 uur. Zo ziet u het ook eens van de binnenkant. Geert Herman

Janine Stadeus : 09/355.76.87 0477/62 12 53 janine.stadeus@gmail.com Marleen Paelinck : 09/355.06.33 0477/34 27 34 marleenpaelinck@hotmail.com

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio