Omrijden tussen Niel en Schelle

Op dit gedeelte van de Antwerpsestraat in Niel aan de grens met Schelle is vanaf 29 september enkele dagen geen gemotoriseerd verkeer mogelijk. 

Op dit gedeelte van de Antwerpsestraat in Niel aan de grens met Schelle is vanaf 29 september enkele dagen geen gemotoriseerd verkeer mogelijk. © Bart Roggeman

Niel, Schelle -

Het verkeer tussen Niel en Schelle moet vanaf woensdag 29 september enkele dagen omrijden. Een deel van de Antwerpsestraat tot aan de grens met Schelle, welke de verbinding tussen de twee gemeenten maakt, krijgt een nieuwe laag asfalt.

Vanaf het huisnummer 271 in de Antwerpsestraat tot aan de grens met Schelle neemt een aannemer van 29 september tot en met 1 oktober het wegdek onder handen. Door de werkzaamheden is dit gedeelte van de baan alleen te voet of per fiets bereikbaar. Ook het kruispunt van de Antwerpsestraat en de Beekstraat wordt afgesloten. Het verkeer dat van de Antwerpsestraat vanuit Niel richting Schelle rijdt, moet omrijden via de Edward Claessenslaan, Jean Jaurèsstraat en Laarhofstraat. Daar ga je vervolgens rechtsaf naar de Tolhuisstraat, richting de rotonde aan de Provinciale Steenweg. Van Schelle naar Niel volg je de omleiding in de omgekeerde richting.

(bar)

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio