Vechtersbaas Conor McGregor slaat modderfiguur bij honkbalwedstrijd: “Als ik goed had gemikt…”

 

 ©  USA TODAY Sports

Conor McGregor mocht dinsdagavond voor het duel tussen honkbalclubs Chicago Cubs en de Minnesota Twins de eerste bal werpen. De Ierse UFC-vechter sloeg een modderfiguur door het kleinood totaal de verkeerde kant op te gooien. Hij mocht zelfs nog van geluk spreken dat hij geen fan raakte.

Bron: De Telegraaf

McGregor kon achteraf wel lachen om zijn dramatische worp.

“Dit was de meeste verwoestende first pitch ooit op de iconische grond van Wrigley Field”, stelde The Notorious met een lach. “Het gif was daar, de snelheid was daar. Ja, ik was er blij mee, hoor. Ik denk dat ik qua snelheid zelfs in de buurt van een prof kom. Als ik goed had gemikt, had de man die de bal moest vangen echt een probleem gehad. De bal was helaas een beetje uit richting, maar dat kwam omdat ik amper op mijn linkerbeen kan staan.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

McGregor is momenteel aan het revalideren nadat hij in juli verloor van Dustin Piorier. Hij brak vlak voor het einde van de eerste ronde zijn been, waarna de dokter de partij staakte.

 

 ©  USA TODAY Sports

 

 ©  USA TODAY Sports

 

 ©  USA TODAY Sports

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Conor McGregor

Video

Keuze van de redactie