Rouches shoppen bij Juventus, ook Daouda Peeters op komst

Daouda Peeters, afkomstig uit Mol en ex-jeugdspeler van Club Brugge, stond eerder in de belangstelling van Zulte Waregem. ©  ISOPIX

Standard -

Daouda Peeters (22) moet de volgende versterking van Standard worden. De Luikse club wil de middenvelder van Juventus huren, met aankoopoptie.

Bob Faesen

Behalve Hamza Rafia, een Frans-Tunesische middenvelder van 22, willen de Rouches zich met nog een speler van Juventus versterken. Standard heeft zich in Turijn gemeld voor Daouda Peeters. De voormalige Belgische belofte-international moet het Luikse middenveld van power voorzien.

Peeters, afkomstig uit Mol en ex-jeugdspeler van Club Brugge, stond eerder in de belangstelling van Zulte Waregem. Standard heeft concurrentie van Lorient en vooral Brest, de nieuwe ploeg van Jere Uronen, maar staat met Juve dicht bij een akkoord over een uitleenbeurt (met aankoopoptie).

 ©  BELGA

Raskin wil blijven

Na Arnaud Bodart moet Nicolas Raskin de volgende Standard-speler worden die zijn contract verlengt. De 20-jarige middenvelder is met de Luikse club in gesprek. “We zullen zien hoe die gesprekken zullen verlopen. Wat ik wil? Blijven en iets met Standard bereiken. Na de match tegen Genk zei ik tegen mijn vader dat ik niet weg hoef. Ik wil een vol Sclessin ook nog meemaken.”

De Congolees Glody Likonza van TP Mazembe zal, zoals eerder gemeld, eerst een testperiode komen afwerken. Camil Mmaee, het jongere broertje van Samy (ex-STVV), tekende een profcontract.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer