SJOTCAST. Velden vol ijs, arbitrage vol vraagtekens. Gelukkig geven wij een gesigneerde bal weg. Aflevering 24 staat online!

Ja hoor, Frank Vercauteren: Sjotcast staat wederom online. 

Een nieuw jaar, een nieuwe reeks afleveringen van Sjotcast. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. Terwijl Guillaume geen munitie meer heeft om de arbitrage te verdedigen, vond Lars een King Louis op de Belgische velden en zag Gert een verliefde vogel in Limburg.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke maandag om 16 uur

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur. Daarnaast lanceert het drietal ook Sjotcast Special, een reeks gesprekken met prominente gasten. Sjotcast Special verschijnt op donderdag, maar is geen wekelijkse afspraak.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerde bal van Antwerp FC!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week maakt u kans op een gesigneerde bal van Antwerp. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer