Peperduur Goop-event van Gwyneth Paltrow wordt gratis uitgezonden

© ISOPIX

Gwyneth Paltrow en haar team achter lifestylemerk Goop organiseren sinds 2017 de In Goop Health Summit. Normaal vindt die plaats in pakweg Los Angeles of Londen, maar dit keer gaat de top digitaal. In plaats van een peperduur ticket heb je enkel een computer nodig.

flb

In Goop Health gaat dit jaar van start op 22 april en vindt voor het eerst virtueel plaats. Normaal moet je als bezoeker nochtans een flink bedrag neertellen om het evenement rond mentaal en fysiek welzijn bij te wonen. Tijdens de vorige editie bedroeg de prijs van een gewoon kaartje net geen 600 euro, viptickets gingen voor 1.800 euro van de hand en een weekendticket kon tot wel 4.100 euro gaan.

Aftrappen wordt gedaan met een sessie met spiritueel genezer Dana Childs. De telkens een uur durende lezingen zullen iedere woensdag live op YouTube worden gedeeld. Dat gebeurt tussen 22 en 23 uur Belgische tijd. Daarna zijn de opnames ook beschikbaar via de website van Goop.

“We wilden dat iedereen dit keer aanwezig kon zijn op de top en dat de video’s konden worden opgeslagen. Zo kunnen mensen die het niet live kunnen meekijken later toch de inhoud meekrijgen”, zegt Elise Loehnen van Goop. “Het zal technisch niet perfect zijn, maar het is wel gratis informatie voor iedereen die het wil.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Gwyneth Paltrow

Video

Keuze van de redactie