Brute pech voor KV Mechelen: na Thoelen zit ook seizoen van Engvall erop

Engvall in actie tegen AA Gent afgelopen weekend. © BELGA

Gustav Engvall speelt niet meer in het seizoen 2019-2020. De spits heeft een letsel aan de mediale band van de knie en is vier maanden buiten strijd. Eerder dit seizoen stond Engvall met een gelijkaardige blessure al drie maanden aan de kant.

Guillaume Maebe

Engvall wordt vrijdag geopereerd. Het nieuws komt niet lang nadat KV Mechelen te horen kreeg dat het dit seizoen niet meer kan rekenen op Yannick Thoelen. De doelman viel zaterdag tegen KAA Gent al na minder dan een minuut uit met een knieletsel en staat zes tot acht maanden langs de kant.

Op Instagram reageerde Engvall ontgoocheld op het vroegtijdig einde van wat zijn seizoen van de doorbraak moest worden. “Het spijt me jullie te moeten zeggen dat mijn seizoen voorbij is”, richtte de spits zich rechtstreeks tot de Malinwa-aanhang. “Ik heb geprobeerd om door te blijven spelen maar jammer genoeg was dat niet meer mogelijk. Ik zal het team naast het veld zo hard blijven steunen als ik kan. Ik weet zeker dat ik dit zal overwinnen. Over and out.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over KV Mechelen

Meer voetbalnieuws

Keuze van de redactie

Video